Aquest cap de setmana l’activitat del Club Atletisme Olesa s’ha repartit entre el Control Juvenil-Junior en Pista Coberta organitzat Dissabte per la FCA i el 37è Cros Ciutat de Vic-Trofeu Pere Casacuberta (Puntuable per al GP Català de Cros Cadet, Juvenil, Junior).

Ahir Dissabte dia 19 de Desembre, a Sabadell, es va disputar la 2a Jornada del Control Juvenil-Junior en Pista Coberta.

Per part del CAOlesa van prendre part a la competició l’Olga Morraja, la Carlota Lacort, en Marc Montoya i en Víctor Rodríguez.

Els resultats van ser els següents:

Olga Morraja: 3a a la prova de llançament de pes amb 11,39m en el que suposava el seu debut a la categoria Juvenil Femení.

Carlota Lacort: 1a a la 11a sèrie dels 200m.ll. amb 28″09 en el que suposava el seu debut en aquesta prova.

Marc Montoya:  a la 19a sèrie dels 200m.ll. amb 25″84 en el que suposava el seu debut en aquesta prova.

Víctor Rodríguez: 2n a la 3a sèrie dels 800m.ll. amb 2’09″38 en el que suposava el seu debut en aquesta prova.

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 2a Jornada Control Juvenil-Junior en PC

 

 

 

Avui Diumenge dia 20 de Desembre, a Vic, s’ha disputat el 37è Cros Ciutat de Vic-Trofeu Pere Casacuberta (Puntuable per al GP Català de Cros Cadet, Juvenil, Junior).

El CAOlesa ha comptat amb una important participació, concentrada entre les proves Veterà-OPEN, Cadet i Senior Masculí i Femení.

 

 

En un circuit de cros d’autèntica exigència, els nostres atletes han realitzat una actuació excel·lent, mostrant tots ells el bon treball realitzat dia rere dia, i que en la majoria dels casos s’ha traduït en una important millora respecte a les proves realitzades anteriorment.

 

Cal destacar la victòria de la Cristina Rebull a la categoria Veterà Femení V45, la 3a posició de l’Ainoha Barreñada a la categoria Veterà Femení V35, la 5a posició d’en Pau Llordella a la cursa Cadet Masculí (deixant molt encarada la seva participació amb la selecció catalana  al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar), la 12a posició d’en Pol Rodríguez a la categoria Sènior Masculí i la 13a posició de l’Aina Cerdeira a la categoria Cadet Femení.

 

En el següent enllaç us deixem un recull de fotografies de la cursa Veterà-OPEN Femení/Masculí:

https://www.dropbox.com/sh/eh0qi7h389ncdeo/AAAGCfldWIMubw8SBByttV32a?dl=0

 

Moltes felicitats a tots per l’enorme esforç realitzat i per els bons resultats aconseguits!