Avui Divendres dia 4 de Setembre els joves atletes del nostre club, i tots aquells nens/i nenes del nostre municipi que hagi ho han desitjat, han iniciat la temporada 2015-2016 amb les segones jornades de promoció de l’Escola d’Atletisme del Club Atletisme Olesa.

Aquestes jornades són una oportunitat per a tots els nens i nenes del nostre municipi que desitgin conèixer una mica més el nostre esport i la metodologia de treball de la nostra entitat.

Es realitzen en horari de 9 a 13h i són totalment gratuïtes.

En la jornada d’avui els nens i nenes han pogut experimentar i perfeccionar la seva tècnica a les curses amb tanques (pas de tanques i transició entre elles) i en el salt d’Alçada (Tècnica de tisora i Fosbury). La sessió ha seguit una estructura progressiva, on els nens primer han gaudit de tasques jugades relacionades amb les proves per després realitzar una part més específica de cada especialitat.

Tots els nens han gaudit molt de la jornada, tenint la gran sort de que el temps ens ha respectat!

La propera jornada serà el Dilluns dia 7 de Setembre, en el mateix horari, i amb la temàtica de curses de relleus i salt de llargada.

A més a més, el passat dia 31 d’Agost, els grups d’entrenament d’Esport Salut-Iniciació al Running, Ruta-Triatló-Curses de Muntanya i Atletisme: Tecnificació i Rendiment Esportiu van iniciar els entrenaments amb les primeres sessions de treball. La participació ha estat molt alta en aquest inici, fet que posa en valor la bona feina realitzada en les anteriors temporades.

D’altra banda, el Club Atletisme Olesa ha realitzat una compra important de material per tal de poder millorar la qualitat dels nostres entrenaments, tant del joves valors com dels atletes adults i veterans.

Us deixem una imatge de part del material adquirit.

 

Seguirem informant de les diferents activitats programades a través d’aquesta web i del facebook de la nostra entitat.

El Club Atletisme Olesa no s’atura.

Us hi esperem a tots!