Les últimes dues setmanes l’activitat dels atletes i runners del Club Atletisme Olesa s’ha centrat  en el Campionat d’Espanya de 10 Km en Ruta Absolut i Veterà, en el  Trail de les Ermites d’Olesa.

El passat Dissabte  18 d’Abril va ser la data escollida per la RFEA per a la cel·lebració del Campionat d’Espanya de 10 Km en Ruta Absolut i Veterà, conjuntament amb la Rexona Street Run Albacete.

Per part del Club Atletisme Olesa vam comptar amb la participació de la nostra millor atleta de ruta, la Sara Prescolí Pacheco. Malauradament uns inoportuns problemes respiratoris van obligar-la a abandonar al km3 de la cursa, deixant-la sense opcions de finalitzar la prova. De ben segur que als pròxims esdeveniments tindrem bones noticies en forma de grans resultats per part de la nostra corredora.

Diumenge dia 19 d’Abril es va disputar la primera edició del Trail de les Ermites d’Olesa, amb dues curses de 11 i 25km respectivament.

El Club Atletisme Olesa va comptar amb una nombrosa participació a ambdues curses, destacant la 1a posició a la categoria veterà femení de la cursa d’11km per a Cristina Rebull Santos, la 1a posició local pa la cursa d’11km per a Feliciano García Bautista i la 2a posició absoluta i 1a local per a Nuria Puigventós Oliver a la cursa de 25km.

Destacar també la 2a posició Absoluta i 1a posició local de l’Albert Viñau a la cursa de 25km.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Cursa d’11km:

Cursa de 25km:

Per últim, aquest Dissabte dia 25 d’Abril el Club Atletisme Olesa ha pres part al 3r Trofeu de Promoció del Baix Llobregat – GP Fira dels Espàrrecs, a l’estadi de la Bòbila de Gavà

Aquesta és una competició on competeixen equips amb representació a les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, tant en categoria Femenina com Masculina i on és realitza una classificació final conjunta mitjançant les puntuacions obtingudes a totes les proves disputades.

El Club Atletisme Olesa, amb les baixes d’última hora de l’Olga Morraja (amb una fractura de fèmur) i alguns atletes alevins i infantils, va realitzar una gran jornada, posant car el podi i finalitzant en una excel·lent 3a posició.