El passat cap de setmana l’activitat del Club Atletisme Olesa es va dividir entre la pista coberta (Campionats de Catalunya Infantil i Cadet en Pista Coberta) i la ruta (Zurich Marató de Barcelona).

Dissabte dia 14 de Març, a Sabadell, es va disputar la final del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta amb la participació de l’Adrià Garcia Velasco a la prova de 1000m.ll.

En el que suposava la seva primera participació en un Ct de Catalunya, l’Adrià va tenir una actuació excel·lent, assolint la 8a posició a la prova, el que suposava plaça de finalista amb una marca de 3’12″48, que suposa una nova MMP amb rebaixa de 2″ de la seva anterior MMP.

Diumenge dia 15 de Març, també Sabadell, es va disputar la final del Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta amb la participació de l’Olga Morraja Mostazo a les proves de 60m.t. i llançament de pes i d’en Victor Rodríguez Matute a la prova de 1000m.ll.

L’Olga va tenir les seves dues actuacions a la jornada de matí. A la prova de 60m.t va finalitzar en una excel·lent 7a posició amb una marca de 10″08, que suposava plaça de finalista a la prova. Anteriorment s’havia classificat per la final realitzant 9″97 en semifinals, essent segona de la 1a sèrie classificatòria.

A la prova de llançament de pes l’Olga realment ho va bordar. Va llançar la bola fins uns magnífics 11,15m, que suposaven el títol de Campiona de Catalunya i una nova MMP a la prova. Un resultat genial de cara a la seva participació la pròxima setmana al Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta, també a Sabadell.

A la jornada de tarda en Víctor va participar en una prova de 1000m.ll. d’altíssim nivell. Partia amb la marca més discreta de tots els participants. Va realitzar una aposta valenta, anant ben a prop del grup, fet que va suposar una substancial rebaixa de la seva MMP a la prova, deixant-la en 2’56″30, 4″ menys que la seva anterior marca i finalitzant la prova en 11a posició. Sense cap mena de dubte, una gran actuació.

També Diumenge dia 15, però pels carrers de Barcelona, es va disputar la 37a edició de la Zurich Marató de Barcelona. En una matinal amb un temps i temperatura excel·lent, el Club Atletisme Olesa va comptar amb una ample representació de runners del nostre club. Tots ells amb els seus objectius pre-establerts, van sortir a donar el millor d’ells mateixos, tenint una sort diferent en tots els casos, però sense cap mena de dubte amb un gran esforç per part d’ells. El primer de tots ells en arribar a meta va ser en David Francisco Castro, que va assolir una marca de 2h48’15”, que suposaven una nova MMP per a ell i que culminen un gran hivern de preparació amb MMP als 10km, Mitja Marató i Marató. La primera fèmina del club va ser l’Aurora Sánchez Zafra amb un extraordinari registre de 3h29’27”, que suposaven una rebaixa de més de 12′ a la seva anterior MMP.