Aquest cap de setmana el CAOlesa ha estat representat en moltes competicions, campionats d’Espanya de cross, Campionat i controls de pista coberta i ruta.

Començaven els Infantils en la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Pista coberta amb la representació dels germans Garcia Velasco i com a primera actuació de tots dos en aquest tipus de campionat. En Gerard classificat pel salt de llargada i 1000m.ll va realitzar un millor salt de 3.82m quedant en la 26a posició, posteriorment en la primera series de 1000m es va quedar a les portes de la classificació a la jornada final amb un temps de 3’17″95 en una semifinal molt ràpida. El seu germà Adrià participava en la segona sèrie d’aquest 1000m on va millorar el seu antic registre dràsticament amb més de 15″ i passa així en 10à posició a la Final amb un bon temps de 3’14″22.

En la jornada de tarda eren els Cadets i Juniors qui agafava protagonisme en la Pista Coberta. Els nostres participants van demostrar la seva perseverança amb una pluja de marques personals.  Els resultats han estat els següents:

Edgar Vazquez Sanchez, en la FINAL A de 60m.ll JM amb un registre de 7″58. MMP

Edgar Vazquez Sanchez, 2on en la FINAL C de 200m.ll JM amb un registre de 24″60. MMP

Victor Rodriguez Matute, 6è en la FINAL B de 600m.ll CM amb un registre de 1’35’98”. MMP

Pau Llordella Pinedo, 6è en la FINAL C de 600m.ll CM amb un registre de 1’40’59”. MMP

Marc Montoya Flores, 3er en la FINAL F de 300m.ll CM amb un registre de 43″43.

Sandra Escobar Batalla, 7a en la FINAL de 60m.ll JF amb un registre de 9″76. MMP

Carlota Lacort Albarrilla, 2a en la FINAL E de 300m.ll CF amb un registre de 46″40. MMP

Olga Morraja Mostazo, 2a en la FINAL de Llançament de Pes CF amb un llançament de 11,10m. MMP

Ja en diumenge es disputava també en la Pista Coberta de Catalunya en Sabadell el Campionat de Catalunya Juvenil amb la participació de l’altleta Aina Pascual Niubo als 800m.ll. A l’Aina li va tocar corre la semi finalmés ràpida, on ha relitzat una cursa molt valenta assolint un registre de 2’42″50 i quedant en 6a posició de la segona serie. Aquesta marca també suposava una nova Millor Marca Personal per l’atleta.

Des de l’altre punta d’Espanya la representació olesana arribava per part de la nostra cadet Aina Cerdeira, aquesta atleta que va realitzar un molt bon Campionat de Catalunya de Cross a Caldes de Malavella és classificava així al Campionat d’Espanya de Cross per Clubs a Cáceres. L’Aina que va ser trucada pel C.A.Manresa per completar el seu equip Cadet Femení, va quedar en una fantàstica 53a posició deixant el pavelló ben alt en la seva primera actuació en un Campionat estatal.

Pel que fa ja a les proves de ruta els atletes del club es van dividir en la Mitja Marató de Gavà i en el Campionat Universitari de 10 km Ruta en Cambrils.

En Gavà també van haver-hi molt bons registres en les diferents proves de 21km i 10 km. Els resultats van estar els següents:

Mitja Maratò de Gavà

00036              Felicino García Bautista                CAOlesa          1:22:07            1:22:01

00108              Carlos Lacort Artero                       CAOlesa          1:27:23            1:26:58 MMP

00128              Albert Collado Volta                       CAOlesa          1:28:22            1:28:12 MMP

00146              Pol Moran                                          CAOlesa          1:29:19            1:29:11 MMP

10km de Gavà

00006              Daniel Sánchez Espinosa                   CAOlesa          00:33:42        00:33:41 MMP

00073              Jordi Puig Zuñiga                                 CAOlesa          00:40:25        00:40:19  MMP

00117              Eduardo Alarcon Fernandez             CAOlesa          00:43:16        00:42:33

00150              Aurora Sánchez Zafra                         CAOlesa          00:44:33        00:44:27 MMP

00181              Núria Puigventós Oliver                    CAOlesa          00:46:05        00:45:59 MMP

L’última representació del CAOlesa venia donada pel nostre entrenador Raúl Agudo al Campionat de Catalunya Universitari de 10km en Ruta a Cambrils. En Raúl que arrossegava una setmana amb grip i febre finalment va assolir la 5a posició al Campionat Universitari i la 24a de la general, en una cursa de menys a més amb un temps de 00:38:21.

Com hem dit un cap de setmana ple de competicions i bon resultats. Felicitats a tots els participants i representants del Club Atletisme Olesa per aquesta jornada.