Destacada actuació dels atletes del CAO al XXXVII Cross Vila de Castellar

Destacada actuació dels atletes del CAO al XXXVII Cross Vila de Castellar

 

Avui Diumenge dia 30 de Novembre s’ha disputat al Parc de Colobres i les pistes d’Atletisme de Castellar del Vallès el XXXVII Cros Vila de Castellar, integrat al Gran Premi Català de Cros per a les categories Cadet-Juvenil-Júnior.

En un cap de setmana de temporal de pluja i llevantades, la previsió per aquest matí era de tot menys esperançadora. Tot i això un nombrós grup d’atletes del Club Atletisme Olesa s’han desplaçat fins a Castellar del Vallès per tal de participar al cros de la localitat.

 

El temps ha respectat prou bé i totes les curses s’han pogut desenvolupar amb normalitat, en un circuit esplèndid, prioritàriament de gespa natural amb troços de fang i moltes pujades i baixades. Un veritable cros dels que malauradament actualment costa veure.

En el que correspon als resultats dels nostres atletes cal destacar la victòria per a Sara Prescolí a la categoria Veterà A Femení, categoria on s’ha imposat amb autoritat.

També ha pujat al podi Maria Mercedes Luque a la categoria Veterà B Femení, on ha finalitzat en una meritòria segona posició.

En el que respecte als joves valors de la nostra entitat cal destacar la esplèndida 7a posició per en Gerard Garcia a la categoria Infantil Masculí, la 9a posició per a la Bruna Soberbio a la categoria Pre-Benjamí Femení, la 16a posició per en Pau Llordella a la categoria Cadet Masculí i la 17a posició per a l’Aina Cerdeira a la categoria Cadet Femení, quedant-se aquests dos últims a tocar d’entrar al top 15 de la categoria, fet que atorga punts a la classificació del Gran Premi Català de Cros anteriorment mencionat.

 

Podeu consultar el resultats complets al següent enllaç:

http://galeon.com/cacastellar/curses/xls/cros/cross14.pdf

 

Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits i us esperem a tots la pròxima setmana al 48è Cros Internacional Ciutat de Granollers!

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *