El passat Diumenge dia 17 de Novembre els atletes del Club Atletisme Olesa van participar en diverses proves de Cros i Muntanya.

Al circuit de gespa natural Ribes del Ter, a Girona, es va disputar la 17a edició del Cros de la Capital Gironina.

Per part del Club Atletisme Olesa van participar diversos atletes des de la categoria Cadet fins la categoria Veterà, destacant la victòria a la categoria F-45 per Aurora Sánchez Zafra i la 2a posició per a Merche Luque Martín a la mateixa categoria.

Al nostre municipi es va disputar una nova edició de la Remember Volta a Can Llimona amb una bona participació per part dels atletes del CAO. En aquesta prova destaquen la 2a posició per a Óscar Barea, ben secundat en el top-10 per en David Francisco (6è), en Roger Gracián (8è) i l’Oliver Galindo (10è).