Ahir Dissabte dia 11 d’Octubre es va disputar a la pista de la Universitat Jaume I de Castelló el X Campionat d’Espanya de Clubs Cadet de pista a l’Aire Lliure.

L’atleta del Club Atletisme Olesa Olga Morraja Mostazo va participar en aquest campionat defensant el colors de l’Agrupació Atlètica Catalunya, club del que el CAO és filial.

El resultat de l’atleta no podia haver estat millor. En un moment de la temporada on pràcticament no està realitzant cap treball tècnic específic de la prova de llançament de Disc, l’Olga va treure tot el seu talent i bon treball tècnic de la temporada passada per realitzar un esplèndid primer llançament de 34,37m (a només 7cm de la seva MMP a la prova), que va possibilitar que assolis la victòria amb un marge de més de 1,25 metres respecte la segona classificada; Karolayne Moreira De Souza, representant del potent Playas de Castellón i atleta ja de categoria Juvenil en la imminent temporada 2014-2015.

Moltes felicitats a l’Olga per el seu gran esforç i constància en el dia a dia a la pista i al seu entrenador Noé Reina per saber treure el millor de l’atleta a cada entrenament i competició.