El passat cap de setmana, 21 i 22 de juny, es van celebrar els Campionats de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa a l’Estadi Municipal de Lloret de Mar, així com la jornada Cadet aplaçada. Els atletes del CAOlesa hi van deixar la seva petjada.

En categoria Cadet va participar en Niki del Castillo a la prova de salt amb perxa, en Niki es a classificar en 11ena posició amb un millor salt de 3m quedant-se a molt poc de superar els 3,15m.

La nostra representació Juvenil la va dur a terme l’Andrea Motos a la prova dels 3000m.ll, amb una temps de 12’31” l’Andrea va finalitzar en 6ena posició realitzant una nova millor marca personal.

Per últim en categoria Junior, l’Adriana Morraja va disputar la prova de 100m. Després d’una temporada difícil l’Adriana va ser 6ena de la primera sèrie de les semifinals amb un registre de 14″41 el que suposava millor marca del temporada.

Moltes felicitats per la feina feta i aquesta bona participació als campionats de Catalunya!