Aquest cap de setmana l’activitat del Club Atletisme Olesa s’ha centrat en la cursa de 5km Igualada Urban Running Night Show 2014 i el Campionat de Catalunya Infantil al Aire Lliure (Jornada Prèvia).

Dissabte dia 31 de Maig es va disputar pels carrers d’Igualada la ja esmentada Igualada Urban Running Night Show 2014.

Per part del Club Atletisme Olesa la participació va ser per a en Daniel Sánchez Espinosa i l’Alba Soler.

De tots dos cal destacar l’actuació d’en Dani, el qual va assolir de forma brillant la segona posició a la Classificació General de la cursa de 5km. Després de comandar la prova durant la majoria del recorregut en Dani va cedir la victòria a la recta final, realitzant un excel·lent temps de 15’50” a només 1 segon el primer classificat.

Avui Diumenge dia 1 de Juliol s’ha disputat a l’estadi de “la Bòbila” de Gavà el Campionat de Catalunya Infantil al Aire Lliure (Jornada Prèvia). Per part del Club Atletisme Olesa han pres part a la competició en Pau Llordella i l’Aina Cerdeira, tots dos a la prova de 1000m.obstàcles.

El primer en saltar al sintètic ha estat en Pau. Després de realitzar una sortida discreta en Pau ha anat guanyant posicions fins assolir una brillant 5a posició amb una marca de 3’19”, el que li dona l’accés a la Jornada Final del Campionat.

Posteriorment ha estat el torn de l’Aina.

L’Aina ha sortit decidida a realitzar una bona cursa. Corrent a ritme tal i com a ella la caracteritza ha finalitzat la prova amb una magnífica recta final, demostrant el seu nivell tècnic a l’obstacle que li ha possibilitat guanyar una posició i finalitzar en una excel·lent 8a posició amb un temps de 3’36”, el que també li dona l’accés a la Jornada Final.

Moltes felicitats a tots i totes per aquests magnífics resultats.