El Club Atletisme Olesa ha estat la entitat escollida com a organitzadora oficial del Casal Esportiu d’Estiu per l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

 

Després de presentar el nostre projecte en els terminis establerts i de que fos valorat conjuntament amb la resta d’entitats participants en el concurs públic, el projecte del CAO va ser el que va obtenir una major puntuació (117 punts contra 96 punts de l’altre entitat aspirant a la organització), fet que va significar l’adjudicació per part de l’Ajuntament de la organització del Casal.

 

Aquesta adjudicació deixa constància de que el Casal Esportiu d’Estiu organitzat per el CAO serà l’únic Casal designat directament per l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

Adjuntem la carta d’adjudicació del Casal enviada per l’Ajuntament a la nostra entitat:

Adjudicació Casal Esportiu d’Estiu 2014

 

 

Aquesta és una magnífica noticia per la nostra entitat, que recupera un esdeveniment d’èxit rotund durant l’Estiu de 2012 i que de ben segur tornarà a oferir pràctiques de qualitat, professionals qualificats i un munt de sorpreses que anirem mostrant en els pròxims dies.

 

El nom del Casal serà ESCOLA ESPORTIVA 2014.

 

Podeu consultar tota la informació corresponent al Casal a la pestanya EE2014 d’aquesta mateixa web i al grup de facebook: https://www.facebook.com/escolaesportiva2014.