El passat cap de setmana l’activitat del Club Atletisme Olesa es va centrar en els Campionats de Catalunya Infantil (Jornada Prèvia) i Cadet en Pista Coberta.

El Dissabte dia 8 de Març es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell, la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta.

Per part del Club Atletisme Olesa van participar en Pau Llordella i l’Aina Cerdeira, tots dos a la prova dels 2000m.ll.

En Pau va finalitzar 8è a la primera semifinal amb un temps de 6’50″46, el que també li suposava la 8a millor marca dels participants i l’accés directe a la gran final del proper dia 15 de Març.

Per la seva banda, l’Aina va assolir la 8a a la primera semifinal amb un temps de 7’26″29, marca que suposa una nova MMP i que també representava la 8a millor marca de les participants i l’accés directe a la gran final del proper dia 15 de Març.

El Diumenge dia 9 de Març es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell, el Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta.

Per part del Club Atletisme Olesa van participar l’Olga Morraja i en Niki Del Castillo.

L’Olga va participar a les proves de 60m.t. i llançament de pes.

La seva actuació va ser brillant.

A la prova de 60m.t. va participar a la segona semifinal, assolint la 4a posició a la sèrie i un esplèndid registre de 10″09, el que suposa una nova MMP a la prova i una rebaixa de gairabé mig segon a la seva anterior marca. Posteriorment, a la gran final, va assolir la 7a posició amb una marca de 10″25 en una cursa molt treballada.

A la prova de llançament de pes l’Olga va assolir 8a posició amb un llançament e 9,14m, el que també suposa una nova MMP i el seu primer llançament en competició per sobre dels 9 metres. Sense cap mena de dubte, un resultat excel·lent.

Hem de recordar que l’Olga debuta aquesta temporada a la categoria Cadet, el que fa que encara tingui molt marge de millora dins la categoria.

Per la seva banda, en Niki va finalitzar 10è a la prova de salt amb perxa. En Niki no va tenir el seu millor dia, assolint una marca de 2,90 i no tenint bones sensacions en tot el seu concurs. No obstant, en Niki tindrà una bona oportunitat de reivindicar-se la propera setmana al Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta, a disputar a Antequera (Malaga).

Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits!