Aquest dijous 4 de juliol, s’ha celebrat la Diada de l’Atletisme Català a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Ha estat una jornada plena d’emocions on la Federació Catalana d’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement.

Entre els guardonats com a millors clubs catalans de la passada temporada, el Club Atletisme Olesa va rebre el seu. El CAO va ser Campió de Catalunya de la 3era categoria de la Lliga Catalana de clubs. El nostre president com a representant del Club va ser l’encarregat de recollir el trofeu.

Aquest premi és una mostra del treball diari dels atletes del CAO i del seu esforç per representar la nostra institució. El Club Atletisme Olesa va realitzar una magnífica jornada final en les pistes de la Mar Bella on va treure gairebé 20 de punts als rivals.
 

RESULTATS JORNADA FINAL
Resultats  

 

FOTOGRAFIES DIADA
Fotos  
 

Felicitats a tothom, aquest trofeu és de tots!

 

Aprofitem per informar-vos que el proper dissabte dia 20 de Juliol es realitzarà el sopar del club amb la tradicional pujada al Pla del Fideuer. Esperem les vostres confirmacions.