El passat dissabte 9 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a Tarragona.
Cinc atletes del nostre club es van classificar per aquesta jornada.
Pel matí, la Olga Morraja va disputar la final de PES IF aconseguint la 4ª posició amb un llançament de 9,67m fent marca personal i a només 4 centímetres de la 3ª.
Per la tarda, la Tania Del Cerro va aconseguir la 7ª posició a la final de PERXA IF amb un salt de 2,30m i el Nicolas Del Castillo a la mateixa prova a la categoria masculina va aconseguir la 9ª posició empatat amb un atleta del CA Lloret fent un salt de 2,40m.
La Olga Morraja també va disputar la final de DISC IF quedant en 8ª posició i fent marca personal amb un llançament de 20,73m.
També van competir el Pau Llordella i la Aina Cerdeira a la prova dels 2000m.ll. AM i AF. El Pau va aconseguir la 8º posició a 1s del 7º amb una marca de 7’13”89. La Aina va quedar en 10ª posició fent un temps de 7’50”73 igualant la seva marca.
Felicitats a tots i espero que els resultats obtinguts serveixin per continuar millorant dia a dia!