Aquest matí s’ha disputat la 5ª edició de la Cursa del Foc, en un nou format de diumenge al matí, s’ha tornat a recuperar la gran participació de les primeres edicions, amb un total de 421 arribats a meta tot i les dures inclemències del temps, que amb una temperatura molt elevada ha fet que un bon nombre d’atletes hagués d’abandonar la cursa.

Esportivament parlant, gran victòria en categoría masculina per Sergio Enriquez (Pratenc AA) amb un temps de 32’29”, seguit de Antonio Caparrós i Oscar Alberich. En categoría femenina la guanyadora ha estat Yolanda Riera (Independent) amb 39’29”, seguida de l’atleta local Sara Prescolí (CA Olesa) i de Susana Armengol (Corredors.cat).

Per equips victòria tant masculina com femenina per la Joventut Atlètica Sabadell, en tots dos casos per davant del Club Atletisme Olesa i dels Corredors.cat

Per tant, molt bones sensacions en aquesta nova etapa de la Cursa del Foc i esperem continuar millorant edició a edició, oferint el millor ambient possible als atletes per tal de gaudir del nostre esport.

També agrair l’ajuda a tots els col•laboradors i patrocinadors, sense vosaltres no hagués estat possible.

Fins l’any vinent!