Un sots-campionat i una mínima al català junior

Un sots-campionat i una mínima al català junior

Ahir es va disputar el Campionat de Catalunya junior – promesa a les pistes de la Mar Bella de Barcelona, on el Club Atletisme Olesa va tenir una magnífica participació dels seus atletes, aconseguint un sots-campionat de Catalunya i una mínima de participació al proper Campionat d’Espanya junior que es disputarà el proper 9-10 de juliol a Xàtiva.

Als 1500 metres junior, l’Aniol Palomeras va fer la 7ª posició en una cursa força tàctica que es va decidir als darrers 300 metres, i tot i així va estar molt a prop de la seva millor marca personal amb 4’26″93.

A la categoria promesa, vam comptar amb la participació de la Cristina Vega a les proves de 200 metres llisos i salt de llargada, on va finalitzar en la 4ª posició amb 31″17 i 5ª amb un millor salt de 4m 38cm.

La primera gran notícia va arribar de mans de Zakaria Lamkadmi, que en una final molt disputada dels 400 metres tanques, va finalitzar en la 4ª posició amb un magnífic temps de 57″27, aconseguint d’aquesta forma la mínima pel Campionat d’Espanya junior.

Finalment, la gran notícia va arribar de mans de l’equip junior de 4×400 format per Hakim Agharbi, Aniol Palomeras, Raul Agudo i Zakaria Lamkadmi, que en una gran competició van aconseguir el sots-campionat de la prova només superats pel CA Manresa i per davant del Girona Costa Brava, amb un temps final de 3’38″08.

Enhorabona a tots!!!

1 Comment

  1. Chicos, unos resultados impresionantes a nivel individual, y por equipos un relevo perfecto, con una entrega increíble por parte de todos los integrantes. Un placer ser el entrenador de un grupo como este. Y ahora a seguir trabajando para el año que viene mejorarlo todavía más.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *