El passat Dissabte dia 15 de Juny es va disputar a les pistes de Camp Clar, a Tarragona, la jornada final del Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil a l’Aire Lliure.

El més destacat del campionat va ser la victòria a la prova de Llançament de Disc per Olga Morraja Mostazo, a més de registrar una nova MMP. Els resultats dels atletes del CAO són el següents:

9  Aina Cerdeira I Casals,  3:46.25 als 1000m.obstàcles IF.

5 Olga Morraja Mostazo, 10.39m al Llançament de Pes IF.

1 Olga Morraja Mostazo, 25.24m al Llançament de Disc IF amb MMP.

21 Erika Galan Dominguez, 13:33.91 2000m.marxa AF amb MMP.

El passat Diumenge dia 16 de Juny es va disputar a les pistes de Lloret de Mar  la jornada final del Campionat de Catalunya Cadet a l’Aire Lliure. El més destacat del campionat va ser segona posició de Tania Del Cerro Vilalta a la prova de Salt amb Perxa. Els resultats dels atletes del CAO són els següents:

2  Tania Del Cerro Vilalta, 2.95m al Salt amb Perxa CF.

Nicolás Del Castillo Luque, 2.60m al Salt amb Perxa CM.

El passat Diumenge dia 16 de Juny també es va disputar el Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya, a Vacarisses. El CAO va estar representat per 3 corredors (Xavi Garcia Boladeras, Antoni Agut Domènech i Ana Ruíz Castro) obtenint els següents podis:

Ana Ruiz Castro, Campiona de Catalunya de curses de muntanya a la categoria W-45.

Antoni Agut Domènech, Sots-Campió de Catalunya de curses de muntanya categoria M-45.

Ja centrant-nos en la ruta, el passat Diumenge dia 16 de Juny és van disputar dues curses de ruta amb participació de runners del CAO. Destacar la segona posició de Daniel Sánchez Espinosa a la Cursa d’Abrera (5km) en un circuit de disseny dur per a tots els participants. Els resultats dels Runners del CAO són els següents: